Η ετήσια συντήρηση του ακινήτου σας αποτελεί για εμάς μια πολύ σοβαρή διαδικασία καθώς διασφαλίζουμε για όλο το έτος την εύρυθμη λειτουργία της Περιουσίας σας.

Η ετήσια συντήρηση περιλαμβάνει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και είναι οι εξής:

  • Γενική Επιθεώρηση της οικίας 2 φορές τον μήνα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
  • Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων  αερίζουμε το ακίνητο.
  • Κάνουμε εσωτερικό καθαρισμό δαπέδων και επιφανειών εφόσον χρήζουν καθαρισμού.
  • Πραγματοποιούμε τεχνικούς ελέγχους ασφαλείας στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
  • Πραγματοποιούμε τεχνικούς ελέγχους ασφαλείας στις υδραυλικές εγκαταστάσεις τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά  [wc, νεροχύτες, ντουζ πισίνας]
  • Πραγματοποιούμε έλεγχο κουφωμάτων.
  • Πραγματοποιούμε οπτικό έλεγχο της πισίνας.
  • Σε περίπτωση που εντοπίσουμε κατά τους παραπάνω ελέγχους προβλήματα ή βλάβες όπως: ζημιές από καταιγίδα ή πλημμύρα, διαρροή στη στέγη, διαρροή στα υδραυλικά, μούχλα, υγρασίες, καμένες ασφάλειες κ.λπ. θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως, στέλνοντάς σας φωτογραφικό υλικό στο MYSERVICES Αpplication.
  • Μετά από κάθε επίσκεψη συμπληρώνεται ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ σας, με πλήρη αναφορά και φωτογραφικό υλικό από την επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε και αποστέλλεται μέσω της εφαρμογής MYSERVICES APPLICATION στο κινητό σας.

Μοναδικό Πλεονέκτημα συνεργασίας μαζί μας είναι ότι:

  • Το Facility Station λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλου του έτους, και το γραφείο  μας είναι ανοιχτό και πλήρως στελεχωμένο. Η αμεσότητα μας είναι δεδομένη και η παρουσία μας 365 ημέρες διασφαλίζει στους Πελάτες μας Υψηλού επιπέδου  Υπηρεσίες.

Services

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την συντήρηση της πισίνας σας, παρέχοντας τα αναλώσιμα υλικά καθαρισμού και συντήρησης.

Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο, στέγνωμα και σιδέρωμα λινών (π.χ. σεντόνια, πετσέτες μαξιλαροθήκες κλπ.) με προγραμματισμένη παραλαβή και παράδοση συσκευασμένων ρούχων και λινών στο χώρο σας.

Εκτελούμε παντός τύπου γενικές υδραυλικές εργασίες, επιλύοντας τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας με ευέλικτο και αποτελεσματικό τρόπο.

Παρέχουμε ηλεκτρολογική συντήρηση εξοπλισμού πάντα από εξειδικευμένους τεχνικούς.
Κάνουμε οικιακές εγκαταστάσεις, καθώς και απλές εργασίες [όπως επισκευές βυσμάτων και ασφαλειών].
Ενεργούμε άμεσα μετά από πιθανή πτώση τάσης ρεύματος.

Οι έμπειροι τεχνικοί ψυκτικοί μας μπορούν να βρουν άμεσα το πρόβλημα που έχει η συσκευή σας, ψυγείο, air condition, καταψύκτης και να σας δώσει την καλύτερη λύση με υπευθυνότητα και ταχύτητα.

Διαμορφώνουμε τις κατάλληλες λύσεις βάσει των αναγκών σας!

Η καθαριότητα του χώρου σας,
η δική μας ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ